17 cançons populars catalanes Ampliar

17 cançons populars catalanes

DE320

Padrós va triar títols de melodies anònimes que va voler condimentar amb molt contrapunt i amb unes harmonies modals que donen com a resultat un acompanyament molt poc habitual per al piano.

Més detalls

9,08 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Cobles del ram - L’enramada - Portal de Betlem - Condemnat per amor - La carta de navegar - Marigdó - L’Angeleta - Clareta - Maria, la soldada - La pastorela - La calàndria - i 6 més
  Instruments piano
  Pàgines 21
  Durada 11 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0840-9
  Preu edició impresa 15,60€
  Edició Digital

  David Padrós va harmonitzar aquestes disset cançons populars catalanes durant l’estiu del 1998. En va triar les menys conegudes, les que han quedat més amagades en la memòria col•lectiva, com Maria, la soldada, Carta de navegar, La calàndria o Condemnat per amor. Títols de melodies anònimes que Padrós ha volgut condimentar amb molt contrapunt i amb unes harmonies modals que donen com a resultat un acompanyament molt poc habitual per al piano. Aquestes cançons representen un capítol a part en la creació de compositor per la limitació que suposen en la habitual inquietud experimental que el caracteritza. Són cançons que estan a prop de les que va harmonitzar per a cor (Sis cançons populars catalanes per a cor SATB -CO458- i La dama d’Aragó i Magdalena per a cor SATB -CO473-) en les que ja utilitzava un sistema semblant. En aquest sentit Els estudiants de Tolosa es la més atrevida d’aquestes cançons populars on busca recursos harmònics més complexos, que sobtin més la melodia popular en la que es basa.


  Mònica Pagès

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 productes més a la mateixa categoria: