Divertiment de Nadal Ampliar

Divertiment de Nadal

DE580

Al Divertiment de Nadal per a orquestra de corda hi trobareu Les dotze van tocant, La Mare de Déu, Ara ve Nadal, Sant Josep i la Mare de Déu i El timbaler.

Més detalls

15,13 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Les dotze van tocant, La Mare de Déu, Ara ve Nadal, Sant Josep i la Mare de Déu i El timbaler.
  Instruments orquestra de corda
  Pàgines 35
  Durada 6 min
  Contingut partitura + Parts: 5VI-5VII-4Vla-3Vc-2Cb
  ISMN 979-0-3502-0615-3
  Preu edició impresa 26€
  Orquestres si
  Edició Digital

  Algú amb molta fe cristiana i un cert sentit poètic va dir que la música occidental sorgeix de la primera Nit de Nadal. El que cantaven els àngels seria l’origen de tota la música culta occidental, i les lloances dels pastors haurien donat lloc a la música popular. El místic San Juan de la Cruz ja en feia aquesta subtil distinció: Los hombres decían cantares / los ángeles melodías.
  Com que els àngels encara ens queden lluny (i que per molt temps sia) els he manllevat unes melodies i hi he jugat una estona. Així és com ha sorgit aquest Divertiment de Nadal per a orquestra de corda on hi trobareu Les dotze van tocant, La Mare de Déu, Ara ve Nadal, Sant Josep i la Mare de Déu i El timbaler (amb un joc sobre el famós Bolero que el meu germà Oriol m’ha deixat en préstec). L’obra està dedicada a la meva orquestra domèstica formada per la Laura, el Ferran, la Glòria i la Joana.


  David Puertas

20 productes més a la mateixa categoria: