Esguards silents Ampliar

Esguards silents

DE558

Esguards silents és un concert per a guitarra i orquestra de corda en tres moviments, titulats Incertesa, Desconcert i Desolació. Cada un d’aquests moviments pretén expressar l’estat anímic, tal com el pot percebre un nen d’un país qualsevol, davant dels horrors d’una guerra.

Més detalls

15,13 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Incertesa - Desconcert - Desolació
  Instruments guitarra, orquestra de corda
  Pàgines 60
  Durada 15 min
  Contingut Partitura i part de guitarra
  ISMN 979-0-3502-0572-9
  Observacions Les particel·les d’orquestra estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial.
  Preu edició impresa 26€
  Altres Àlex Garrobé (digitació)
  Edició Digital

  Esguards silents va ser composada l’any 2003 per a poder ser estrenada el mateix any a la ciutat argentina de Rosario, interpretada per l’excel·lent guitarrista també argentí Sergio Puccini amb la Orquesta Municipal de Cámara de la mateixa ciutat.
  Es tracta d’un concert per a guitarra i orquestra de corda en tres moviments titulats, Incertesa, Desconcert i Desolació.
  Cada un d’aquests moviments pretén expressar l’estat anímic, tal com el pot percebre un nen d’un país qualsevol, davant dels horrors d’una guerra. L’obra està dedicada a tots aquests nens.
  La inspiració per a construir aquesta obra va sorgir de l’impacte de certes imatges emeses per la televisió en el moment de l’esclat de la guerra que els Estats Units d’Amèrica va declarar contra l’Irak.

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

9 productes més a la mateixa categoria: