Perpetuum Ampliar

Perpetuum

DE621

Estudi sobre les possibilitats del contrabaix. El títol reflexa la qualitat més evident de l’obra; un continu fluir de semicorxeres organitzades a l’entorn de dues idees temàtiques principals. Destaca una idea en harmònics insistent que dóna pas al veritable perpetuum que clou la peça.

Més detalls

7,27 € amb impostos

Edició: Digital

  Època Segle XX
  Instruments Contrabaix
  Pàgines 12
  Durada 7 min
  Contingut Partitura
  ISMN 979-0-3502-0516-3
  Preu edició impresa 12,50€
  Altres I. Sztankov (revisió)
  Edició Digital

  L’any 2004 vaig escriure Perpetuum com a un estudi de les possibilitats del contrabaix que em va permetre apropar-me a l’instrument. Va ser la meva primera peça escrita per a contrabaix prèvia a les Variacions Simfòniques sobre un tema de Henry Eccles, també publicada per Clivis Publicacions, tant en la versió simfònica, com en la versió per a contrabaix i piano.

  El títol no fa sinó reflectir la qualitat més evident de l’obra; un continu fluir de semicorxeres organitzades a l’entorn de dues idees temàtiques principals.

  A part d’aquest constant anar i venir de semicorxeres en destaca també una idea en harmònics, que apareix tant al principi com al final de la peça, i l’interval harmònic de tercera de caràcter insistent que dóna pas al veritable perpetuum que també clou la peça.

   

  Moisès Bertran

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

6 productes més a la mateixa categoria: