Recordant Miquel Llobet Ampliar

Recordant Miquel Llobet

DE620

És una Cançó i Dansa per a guitarra sola, treballada sobre una melodia popular en la Cançó i sobre el tema principal d’una de les masurques de Chopin per a piano en la Dansa. De la Cançó, destaquem l’estructura pròpia del cançoner català, i de la Dansa, les variacions coloristes tan harmòniques com melòdiques i la referència a El Cant dels Ocells.

Més detalls

7,27 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Cançó - Masurca
  Instruments Guitarra
  Pàgines 9
  Durada 5 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0725-9
  Preu edició impresa 12,50€
  Edició Digital

  Recordant Miquel Llobet, Cançó i Dansa per a guitarra sola, que, com el seu nom indica, és un memorial a l’insigne guitarrista català del final del segle XIX i primer terç del segle XX. Del fet que Llobet farcia el seu repertori de transcripcions de música popular catalana i també d’arranjaments per a guitarra del repertori universal per a piano, entre les quals destaquen les transcripcions d’obres de Chopin realitzades pel mestre Tàrrega, sorgeix la idea de treballar sobre una melodia original senzilla de caire popular català en la Cançó i sobre el tema principal d’una de les masurques de Chopin per a piano en la Dansa.
  De la Cançó, podem destacar l’estructura quadrada de les seves frases, tan pròpia del cançoner català, i de la Dansa, les variacions coloristes tant harmòniques com melòdiques i la menció d’El Cant dels Ocells, poc abans de donar l’obra per conclosa. La idea de Cançó i Dansa la vaig treure evidentment del nostre gran compositor Frederic Mompou, que l’any 1972 en va compondre les seves dues últimes, la número 15 per a orgue, Pastoral, i la número 13 per a guitarra.


  Moisès Bertran

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

14 productes més a la mateixa categoria: