Concerto Festival a Cervera Ampliar

Concerto Festival a Cervera

DE686

Per escriure aquesta obra l'autor ha utilitzat tres referències; la primera prové de l’àmbit instrumental barroc, la segona és la d'un toc de campanes propi de la ciutat de Cervera, i en tercer lloc hi ha una referència a les composicions del segon període d’Stravinsky.

Més detalls

18,15 € amb impostos

  Època s. XX
  Instruments 1111-0000-timp.-pno.-str.
  Pàgines 112
  Durada 15 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0540-8
  Observacions Les particel·les d’orquestra estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial.
  Preu edició impresa 31,20€

  Per escriure aquesta obra he utilitzat tres referències; la primera prové de l’àmbit instrumental barroc, com el títol indica és una obra amb plantejament general de Concerto (Grosso), amb un subtítol que explica l’origen de l’encàrrec i de l’element festiu que es troben en alguns moments de la composició. Aquesta relació amb les formes barroques es concreta en els contrastos de densitat instrumental originats entre els fragments amb un tramat complex i els breus solos instrumentals.
  La segona referència és la del Toc del Bilandó, que és un toc de campanes propi de la ciutat de Cervera, aquest breu motiu de les campanes s’utilitza en la darrera part de l’obra com un element que va impregnant tot el desenvolupament final.
  En tercer lloc, encara que llunyana, hi ha una referència a les composicions del segon període d’Stravinsky, com pot ser Dumbarton Oaks.
  Aquest Concerto va ser l’obra encàrrec del Primer Festival de Pasqua de Cervera 2011 i es va estrenar el 21 d’abril del mateix any, a càrrec de l’Orquestra de Cervera-Orquestra Simfònica Julià Carbonell dirigida per Xavier Puig.


  Jesús Rodríguez Picó

14 productes més a la mateixa categoria: