Tres momentos en Antioquía Ampliar

Tres momentos en Antioquía

DE431

Tres Momentos en Antioquía està escrita en tres moviments: Allegro, Largo i Allegro, amb un rerefons de petita simfonia. Cada moviment descriu un moment diferent de l’estat anímic i personal experimentat durant els primers mesos de l'autor treballant i vivint a Medellín (Colòmbia).

Més detalls

20,26 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments 22*22-2000-timp.-str.
  Pàgines 90
  Durada 19 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0662-7
  Observacions Els materials d’orquestra estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial (info@clivis.cat).
  Preu edició impresa 34,80€
  Edició Digital

  Tres Momentos en Antioquía, peça per a orquestra composta l’hivern de 2001, durant els meus primers temps a Colòmbia. És la meva primera obra escrita a Sudamèrica i el títol és una referència directa a la regió colombiana on jo residia en aquell temps, Antioquia, departament (regió, estat) del qual Medellín n’és la capital.
  Està escrita en tres moviments: Allegro, Largo i Allegro, amb un rerefons de petita simfonia. Cada moviment descriu un moment diferent de l’estat anímic i personal experimentat durant els meus primers mesos treballant i vivint en el nou país i nou continent. Aquests tres moments, es podrien descriure amb les paraules: Arribada - Nostàlgies - Present.
  Tres Momentos en Antioquía, és una de les meves obres simfòniques més interpretades per la que tinc una estimació especial i que està dedicada als meus grans amics de Medellín Inés Giraldo i Marco Montes.


  Moisès Bertran

14 productes més a la mateixa categoria: