Barocke Partita Ampliar

Barocke Partita

DE487

L'obra Barocke Partita de Francesc Taverna Bech consta de cinc moviments per a piano i orquestra de cambra: Intrata, Fughetta, Intermezzo (per a piano solo), Canzonetta i Invenzione.

Més detalls

23,27 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts 1.Intrata - 2.Fughetta - 3.Intermezzo (piano solo) - 4.Canzonetta - 5.Invenzione
  Instruments piano solo-1111-1100-str.
  Pàgines 96
  Durada 19 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0810-2
  Observacions Les particel·les estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial (info@clivis.cat).
  Preu edició impresa 40€
  Orquestres si
  Edició Digital

  L’any 1997, Taverna Bech aconsegueix un petit estudi que li raporta un volgut aïllament per tal de poder compondre amb intimitat on s’envolta els objectes més preuats de la seva infantesa entre els quals hi ha el piano de cua Chassaigne heretat de Francesc Alió.
  Aquesta placidesa l’aboca a la composició de la Barocke Partita, entre d’altres obres, amb la voluntat que esdevingui el Concert de Brandemburg del segle XX.
  L’obra s’inicia amb dos fragments densos –Intrata i Fughetta- que duen a un seductor Intermezzo confiat només al piano que retorna a la música del conjunt instrumental amb una Canzonetta molt ben treballada on apareixen esquinçalls de la cançó tradicional La filla del marxant. Aquest moviment juntament amb la Invenzione final creen una atmosfera subjugant de la qual un no voldria sortir, tan plena com està de suggeriments, emocions i evocacions que formen un veritable clos privat.
  L’obra s’estrenà a Saragossa i poc després a Barcelona a càrrec del Grupo Enigma sota la direcció del mestre Juan José Olives.


  Extret del volum 12è de la Col·lecció Compositors Catalans a càrrec de Jordi Maluquer en la part biogràfica; conté una anàlisi detallada d’aquesta obra a càrrec de J.Lluís Guzman.

9 productes més a la mateixa categoria: