Fantasia sobre l'òpera "El viatge de Marlow" Ampliar

Fantasia sobre l'òpera "El viatge de Marlow"

DE563

La Fantasia recull alguns dels temes de l’òpera El viatge de Marlow, fonamentalment el tema del viatge que apareix a l’inici de l’obra i que és el tema principal. A partir d’aquest motiu en sorgeixen d’altres que fan referència al paisatge de tenebres, a la selva, o als personatges grotescos que sobreviuen en aquest entorn inhòspit.

Més detalls

21,24 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments 2202-2200-timp.-str.
  Pàgines 128
  Durada 18 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0635-1
  Observacions Els materials d’orquestra estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial.
  Preu edició impresa 36,50€
  Edició Digital

  L’any 1994 Jesús Rodríguez Picó va compondre la seva primera òpera, El paradís de les muntanyes, situada en el món fantàstic i surreal del dramaturg francès Alfred Jarry. Ja aleshores es va plantejar de compondre’n una altra, en el futur, a partir d’un text molt diferent, amb un caire més dramàtic, situada en un marc més proper a l’actualitat i que pogués reflectir algunes de les característiques destructives que defineixen la societat occidental. Per a fer-ho, va triar la novel·la El cor de les tenebres del britànico-polonès Joseph-Conrad que li proposava una immersió fantàstica i alhora real en aquest tipus de situacions.
  Quan l’entitat Fundació Caixa de Catalunya va fer un encàrrec a Rodríguez Picó per al Festival Internacional de Torroella de Montgrí de 2007, va ser el moment de reprendre aquell projecte i començar a composar l’òpera El viatge de Marlow. La Fantasia recull alguns dels temes de l’òpera, fonamentalment el tema del viatge que apareix a l’inici de l’obra i que és el tema principal. A partir d’aquest motiu en sorgeixen d’altres que fan referència al paisatge de tenebres, a la selva, o als personatges grotescos que sobreviuen en aquest entorn inhòspit.

14 productes més a la mateixa categoria: