Estudi 1 Ampliar

Estudi 1

DE617

Aquestes dues peces per a guitarra van ser escrites amb motiu del centenari de Francesc Tàrrega per encàrrec del guitarrista David Sanz. Conte breu: és una peça virtuosística que conté al·lusions a l’obra de Tàrrega; i Estudi 1 té aires rítmics, dansaires, moments lírics, introspectius i també efectistes.

Més detalls

7,27 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Homenatge a Francesc Tàrrega
  Instruments guitarra
  Pàgines 12
  Durada 6 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0514-9
  Observacions Inclou Conte breu de Jesús Rodríguez Picó
  Preu edició impresa 12,50€
  Edició Digital

  La Guitarra és un instrument que m’ha anat conquerint de mica en mica. És com aquelles relacions d’amistat que sense que un se n’adoni, van calant, es van fent cada cop més profundes i més sòlides. I de cop, et dones compte que estimes a aquest instrument.
  La guitarra, a mi me la va presentar el David Sanz, i no tan sols presentar, sinó que explicar, i ha estat prou gentil com per dedicar-me mes de quatre estones a repassar les obres on hi participa la guitarra que en part gràcies a ell he anat escrivint.
  La primera va ser Llacada per a flauta i guitarra, (ref.. de CLIVIS), obra que em van demanar el David Sanz i en Jordi Gendra. He escrit alguna que altre obra en la que hi participa la guitarra, però aquest Estudi 1, també ha estat un nou encàrrec d’en David, al que li he dedicat, i que em va demanar en motiu del Centenari de Francesc Tàrrega.
  Quan he pogut fer una composició en motiu d’algun homenatge a algun mestre que ens ha precedit en el temps, sempre ho he fet intentant aconseguir que l’obra en qüestió agradés al homenatjat. En aquest estudi, hi ha aires prou rítmics, dansaires; també moments lírics, introspectius, i també efectistes.


  Enric Ferrer

14 productes més a la mateixa categoria: