Soliloqui IV Ampliar

Soliloqui IV

DAC319

La voluntat melòdica del Soliloqui IV de Joaquim Homs queda emmarcada en un plantejament retòric en què les imitacions, mutacions i derivacions serveixen per a construir un discurs en què el contingut emotiu del so i la seva relació amb el silenci assumeixen el paper protagonista.

Més detalls

6,98 € amb impostos

Edició: Digital

  Època Segle XX
  Instruments Guitarra
  Pàgines 8
  Durada 4 min
  Contingut Partitura
  ISMN 979-0-3502-0600-9
  Preu edició impresa 12€
  Edició Digital

  Els quatre Soliloquis, sens dubte la pedra angular de la producció de Joaquim Homs per a guitarra, estan relacionats amb el sentiment de soledat provocat en el compositor per la prematura pèrdua de la seva esposa. El mateix autor en remarca el caràcter íntim i reflexiu com a principal tret comú a tots els seus soliloquis: “…amb freqüència, més que monòlegs vénen a ser intents de diàlegs sense resposta”.
  El fet que la guitarra sigui l’instrument per al qual més soliloquis va compondre, juntament al violoncel, el seu instrument de formació, suggereix que el compositor hi troba alguna resposta adequada a les seves intencions per la intimitat que ofereix la seva sonoritat.
  El Soliloqui IV és, d’entre la seva música per a guitarra, l’obra que assoleix un grau més alt de sofisticació constructiva. La voluntat melòdica queda emmarcada en un plantejament retòric en què les imitacions, mutacions i derivacions serveixen per a construir un discurs en què el contingut emotiu del so i la seva relació amb el silenci assumeixen el paper protagonista.


  Àlex Garrobé

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

14 productes més a la mateixa categoria: