Sextet (particel·les) Ampliar

Sextet [particel·les]

AC281p

Nou producte

El Sextet per cordes de Francisco Fleta Polo conté un ritme intern que a vegades es fa molt evident, amb un treball basat en moviments de dansa que li dóna un caràcter fresc i directe molt propi del llenguatge personal de Fleta.

Més detalls

18,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època Segle XX
  Subtítols / Parts Juguetes mecánicos - Walzer - Introducción y danza de los androides
  Instruments 2Vl, 2Vla, 2Vc
  Pàgines 40
  Durada 15 min
  Contingut Particel·les
  ISMN 979-0-3502-0584-2
  Observacions La partitura està disponible amb la referència AC281
  Edició Paper

  El Sextet per a cordes és una obra escrita al principi dels anys 80 i dedicada al seu amic, i també intèrpret de viola, Abili Fort. L’obra va néixer de la petició que el també violista Enrique Santiago va fer a Fleta per tal de proveir d’obres el sextet que havia creat a Alemanya.

  Des del primer compàs, l’obra conté un ritme intern que a vegades es fa molt evident, amb un treball basat en moviments de dansa que li dóna un caràcter fresc i directe molt propi del llenguatge personal de Fleta. L’esperit de cada moviment respon al títol que encapçala cadascuna de les tres parts de l’obra i és evident el domini que l’autor posseeix del llenguatge propi pels instruments de corda. Els solos de cadascun dels instruments es combinen amb fragments a tutti que sovint adquireixen una tensió sempre controlada i equilibrada.


  David Puertas

Accesoris

26 productes més a la mateixa categoria: