Esguards silents Ampliar

Esguards silents (guit.+quartet de corda)

E585

Nou producte

Esguards silents és una obra en tres moviments, Incertesa, Desconcert i Desolació, on cada un d’ells pretén expressar un estat emocional, tal i com els podria sentir un nen d’un país qualsevol, davant d’una guerra.

Més detalls

31,20 € amb impostos

Edició: Paper

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Incertesa - Desconcert - Desolació
  Instruments gui.2vl.vla.vc
  Pàgines 92
  Durada 15 min
  Contingut Partitura i parts
  ISMN 979-0-3502-0573-6
  Altres Àlex Garrobé (digitació)
  Edició Paper

  Esguards silents, en la present versió per a guitarra i quartet de corda, parteix de l'obra original per a guitarra i orquestra de corda, composta l’any 2003 per ser estrenada el mateix any a la ciutat argentina de Rosario, i interpretada pel guitarrista, també argentí, Sergio Puccini amb la Orquesta Municipal de Cámara de Rosario.
  La versió per a quartet de corda data de l’estiu de 2005 i fou una petició del guitarrista català Àlex Garrobé, qui havia interpretat l’obra en la versió original al festival 3ª Setmana Colombo-Catalana, a l’abril de 2005 i a la ciutat colombiana de Medellín.
  Obra en tres moviments, Incertesa, Desconcert i Desolació, on cada un d’ells, pretén expressar un estat emocional, tal i com els podria sentir un nen d’un país qualsevol, davant d’una guerra. L’obra està dedicada a tots aquells nens que han hagut de patir els horrors de la guerra.
  La inspiració per a construir aquesta obra va sorgir de l’impacte de certes imatges emeses per la televisió en el moment de l’esclat de la guerra que els Estats Units d’Amèrica va declarar contra l’Irak.

Accesoris

2 productes més a la mateixa categoria: