Berceuse et rondeau Ampliar

Berceuse et rondeau

E338

Nou producte

Aquesta obra de Manuel Oltra està composta de dues peces independents, que responen a dos atmosferes rítmiques diferents. La primera és una cançó de bressol i la segona un rondó.

Més detalls

19,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Instruments 2trba.cor.tbne.tuba
  Pàgines 40
  Durada 8 min
  Contingut Partitura + Particel·les
  Edició Paper

  Manuel Oltra va escriure aquestes dues peces per a quintet de vent metall el 1990. Es tracta de dues obres independents que responen a dos atmosferes rítmiques diferents. La primera és una cançó de bressol i la segona un rondó. La cançó de bressol, en francès berceuse, segueix el ritme suau que busca l’efecte del bressolar fins arribar a la quietud de la son i que ens porta a una atmosfera nocturna i íntima. El ritme tres per quatre, que coincideix amb el ritme de vals però que amb l’efecte lent i amb els instruments amb sordina, fa tot un altre efecte. El rondó, en canvi, està escrit amb un ritme ràpid de sis per vuit que alterna tonades amb fragments lliures i que convida a la dansa. Dos estats d’ànim oposats que s’expressen a través del ritme i de les variants tímbriques que poden aconseguir aquests cinc instruments.
  Manuel Oltra és un autor sempre atent i amatent a transmetre’ns l’aspecte més vitalista de la música amb una forma molt personal.


  Mònica Pagès

26 productes més a la mateixa categoria: