Quintet de corda [particel·les] Ampliar

Quintet de corda [particel·les]

E559p

Nou producte

Un Allegro moderato serè com a inici, un tema amb tres variacions com a moviment dinàmic i rítmic, i un Andante calmo que precedeix el Tempo di valse d’escriptura vertical que conforma el darrer moviment; aquests són els moviments d'aquest Quintet de corda.

Més detalls

20,80 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Instruments 2vl.vla.2vc.
  Pàgines 76
  Durada 14 min.
  Contingut Particel·les
  Observacions La partitura està disponible amb la referència E559
  Edició Paper

  Complir 75 anys ha estat per a Francisco Fleta Polo un esperó per a intensificar la seva labor compositiva. Al llarg de l’any 2006 ha escrit obres per a totes les combinacions possibles de quintet de corda (amb dues violes, amb dos violoncels o amb contrabaix), per a sextet de corda, per a quintet de vent amb un instrument de corda i també per a quartet de corda amb un instrument de vent.
  El fruit ha estat una col·lecció de 25 obres que, segons vaticina el mateix autor, serà la seva última gran producció. tot desitjant que aquests auguris no s’acompleixin, de la col·lecció de cambra de Fleta del 2006 destaquem aquest Quintet de corda en quatre moviments: un Allegro moderato serè com a inici, un tema amb tres variacions com a moviment dinàmic i rítmic, i un Andante calmo que precedeix el Tempo di valse d’escriptura vertical que conforma el darrer moviment.

Accesoris

21 productes més a la mateixa categoria: