Temps de paraules Ampliar

Temps de paraules

E374

Bofill, Anna Autor:
Bofill, Anna

Nou producte

Temps de paraules consta de quatre cançons inspirades en textos de Maria Mercè Marçal, Víctor Català (Caterina Albert) i Maria Antònia Salvà.

Més detalls

13,00 € amb impostos

Edició: Paper

    Època Segle XX
    Subtítols / Parts Enigma - Lamento - Desig - "Mosaic" en dansa
    Instruments Veu, piano
    Idioma del text Català
    Pàgines 18
    Contingut Partitura
    ISMN 979-0-3502-0690-0
    Edició Paper

    Lamento i Desig estan construïdes al voltant de les idees del mirall i l'obliqüitat, procediments geomètrics molt adients a les estructures musicals amb les que construeixo les cançons. Desig s'ha fet sobre el poema de Renée Vivien, Ploro per tu, que apareix al llibre La passió segons Renée Vivien de Maria Mercè Marçal.
    Mosaic en dansa és una cançó sobre frases d'un text de Víctor Català, del mateix títol, que narra situacions de la seva infantesa amb un record especial pels seus gats. Aquí, excepcionalment, la música parteix d'una frase melòdica que pot recordar una cançó infantil. Aquesta frase se sotmet a transformacions temporals tot i que conserva les mateixes relacions intervàliques de la resta de la cançó, i conclou amb la mateixa melodia inicial.
    Enigma és una cançó de la meva producció anterior sobre un poema de Maria Antònia Salvà, que utilitzo en aquest espectacle quan es parla de l'autora.


    Anna Bofill

30 productes més a la mateixa categoria: