4 cançons s/ poemes de F. García Lorca Ampliar

4 cançons sobre poemes de F. García Lorca

E710

Nou producte

La unitat de les 4 cançons rau en els elements comuns, cèl·lules, girs melòdics que apareixen en diferents moments. Enric Ferrer sap mantenir un equilibri i crea una perfecta simbiosi, adaptant la música al poema al qual serveix.

Més detalls

23,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època Segle XX
  Subtítols / Parts La Lola - Amparo - Balcón - Casida de la Muchacha Dorada
  Instruments mezzosoprano/baríton, piano
  Idioma del text Castellà
  Pàgines 38
  Durada 20 min.
  Contingut Partitura
  ISMN 979-0-3502-0793-8
  Preu edició impresa 23€
  Altres Federico García Lorca (poemes)
  Edició Paper

  Després de llegir i rellegir centenars de vegades els poemes de Federico García Lorca, l’any 2002, en un recés mentre l’autor escrivia la Passió de Jesucrist, l’etern vivent, comença a musicar Amparo, ell mateix comenta: «la vaig fer en una sola tarda sense poder parar, cosa que no m’ha passat mai amb cap altra de les meves composicions». La Lola, Balcón i Casida de la muchacha dorada van ser composades en els dos anys successius. Originalment eren per a veu i piano i tot seguit van tenir una versió per a orquestra de cambra (ref. E709). L’any 2011 Ferrer va ser convidat a dirigir un concert amb obres seves amb l’Orquestra Simfònica de Sofia (Bulgària) cosa que va propiciar una tercera versió d’aquestes cançons per a veu i orquestra simfònica que finalment va ser estrenada.
  Tot i que en un principi, l’autor, no les havia concebudes com a un tot es recomana, per a un millor resultat final, que puguin ser interpretades en forma de cicle i en el mateix ordre que presentem en l’edició.
  La seva unitat rau en els elements comuns, cèl·lules, girs melòdics que apareixen en diferents moments. Enric Ferrer sap mantenir un equilibri i crea una perfecta simbiosi, adaptant la música al poema al qual serveix.

Accesoris

30 productes més a la mateixa categoria: