Lorca through the looking glass Ampliar

Lorca through the looking glass

E703

Nou producte

Els textos d'aquesta obra, amb els grans temes de l'univers lorquià, són versos breus, amb imatges suggerents i amb un ritme molt precís que estan envoltats per la música del piano, intentant subratllar el caràcter molt divers dels poemes, sovint accentuant el contrast que proposen.

Més detalls

20,80 € amb impostos

Edició: Paper

  Època Segle XX
  Instruments Recitador, piano
  Idioma del text Castellà
  Pàgines 32
  Durada 9 min.
  Contingut Partitura
  ISMN 979-0-3502-0787-7
  Altres Federico García Lorca (poemes)
  Edició Paper

  Aquesta composició pretén continuar un tipus de proposta que ha estat en certa manera oblidat i que havia tingut en èpoques passades major difusió que en l’actualitat, la combinació de narrador i piano.
  El plantejament general de l’obra feia necessari trobar textos breus que es poguessin intercalar en la música sense trencar la continuïtat. Les Primeras Canciones de Federico García Lorca que daten de l’any 1922, em van semblar els més adients pel que jo volia fer.
  Aquest text està definit pels grans temes de l’univers lorquià, amor, mort, naturalesa i temps. Són versos breus, amb imatges suggerents i amb un ritme molt precís estan envoltats per la música del piano, intentant subratllar el caràcter molt divers dels poemes, sovint accentuant el contrast que proposen. La música inclou algunes sonoritats que provenen de la música popular andalusa, tan per la utilització d’alguns modes ètnics com per ritmes característics del flamenc.
  L’obra encara que reuneix vuit dels poemes de Primeras Canciones està concebuda sense parts, un tot que flueix amalgamant text i música.


  Jesús Rodríguez Picó

30 productes més a la mateixa categoria: