Elegía por Julia Ponce, de Lavapiés Ampliar

Elegía por Julia Ponce, de Lavapiés

DE739

Aquesta obra de Civilotti exhibeix una notable individualitat imaginativa, amb un clima emocional molt estable i una gestió de les sonoritats inèdites que atrapen l'atenció fins al final.
Jorge Aráoz Badí

Més detalls

17,85 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Fantasía sobre el tema Lavapiés de la Suite Iberia de Isaac Albèniz
  Instruments 3[1.2.3/pic] 3[1.2.3/ci] 3[1.2.3/cb] 2 - 4331 - 4perc+timp - arp - pf/cel - archi
  Pàgines 44
  Durada 15 min.
  Contingut Partitura de direcció
  ISMN 979-0-3502-0904-8
  Observacions Els materials d’orquestra estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial (info@clivis.cat).
  Preu edició impresa 30,70€
  Orquestres si
  Edició Digital

  Aquesta obra va ser escrita en record i com a homenatge a Julia Ponce, àvia materna del compositor. La seva vida va tenir uns inicis força tristos i difícils. En néixer va ser segrestada pel seu pare vivint fins els dotze anys al conegut barri madrileny de Lavapiés des d’on va haver d’emigrar, com tants d’altres, cap a l’Argentina. Mai no va poder conèixer a la seva mare ni tampoc va retornar al seu barri natal. En definitiva va tenir una història personal de pel•lícula que ella explicava, al final de la seva vida, com si es tractés d’una aventura.

  Alejandro Civilotti


  El compositor d’aquesta partitura, que més tard faria el viatge a la inversa emigrant des de l’Argentina cap a Espanya, no va poder acomiadar-se d’aquest ser estimat, va voler plasmar aquest record i aquests sentiments a través del so, valent-se d’una mirada realment molt lliure a la música que el compositor Isaac Albeniz dedicà a Lavapiés, a la Suite Ibèria.

30 productes més a la mateixa categoria: