Impressions camperoles Ampliar

Impressions camperoles

DE269

Impressions camperoles és una obra del tot descriptiva que mostra perfectament el llenguatge clar i natural de l’autor empordanès.

Més detalls

18,15 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts I. ALBADA II. MAINADA JUGANT III. SOTA ELS PINS IV. LA VALL DELS ECOS
  Instruments 2*121-2220-timp.perc.pno.-string
  Pàgines 82
  Durada 16 min.
  Contingut partitura direcció
  ISMN 979-0-3502-0956-7
  Preu edició impresa 31,20€
  Orquestres si
  Edició Digital

  Va ser escrita l’any 1927 i guardonada als Premis Sant Jordi del Foment de la Sardana de Barcelona, –l’any següent tornaria a guanyar el mateix premi amb la Glosa del Ball de Gitanes del Penedès. Els títols dels cinc moviments avancen ja el contingut musical de cada un, entre els quals destaca, per la seva innocència i efectivitat, La vall dels ecos.
  La versió simfònica, feta pel propi autor, és deu anys posterior. Recordem que, a causa de la guerra, l’Orquestra Pau Casals, que oferia regularment concerts a Barcelona, va fer la seva darrera actuació el 12 de juliol de 1937. En els set anys que van passar fins que no es va presentar l’Orquestra Municipal amb Eduard Toldrà al capdavant (el 31 de març de 1944), Barcelona va poder escoltar molt pocs concerts simfònics. Així i tot, algunes formacions van intentar omplir aquest buit com l’Orquestra Simfònica Catalana (OSC), on ben aviat Joaquim Serra va estrenar el 8 de gener de 1938 la versió orquestral de les Impressions camperoles, que havia estat instrumentada l’any anterior, sota la direcció de l’autor.


  Extracte del llibre Notes de concert de David Puertas Esteve

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 productes més a la mateixa categoria: