Scherzo sobre un tema popular Ampliar

Scherzo sobre un tema popular

DE477

L’estructura general de l’Scherzo respon a un pla molt equilibrat, que trenca amb l’estratificació de l’scherzo clàssic, però en conserva l’esperit juganer i el caràcter desimbolt que l’infantà.

Més detalls

21,18 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XIX
  Instruments 2222-4230-timp.-str.
  Pàgines 80
  Durada 15 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0664-1
  Observacions Les particel·les estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial (info@clivis.cat).
  Preu edició impresa 36,40€
  Orquestres si
  Edició Digital

  L’Scherzo sobre un tema popular (La filadora) fou la primera obra orquestral important de Joan Lamote de Grignon escrita el 1897 i segons consta al manuscrit original de la partitura va ser revisada i reorquestrada el 1910. Entre el 1916 i el 1920 va ser interpretada set vegades dintre de la programació de l’Orquestra Simfònica de Barcelona, al costat d’obres dels grans compositors. Més tard en va fer una transcripció per a banda.
  Segons cita del musicòleg Francesc Bonastre i Bertran, al seu llibre Joan Lamote de Grignon, de la col·lecció Compositors Catalans núm. 8 (Ed. Proa, Barcelona 1998), de la melodia de La filadora “en deriva el tema principal, que plana damunt tota l’obra, ja sigui en la seva factura original, ja en petites transformacions de caràcter motívic. L’estructura general de l’Scherzo respon a un pla molt equilibrat, que trenca amb l’estratificació de l’scherzo clàssic, però en conserva l’esperit juganer i el caràcter desimbolt que l’infantà.”
  Aquesta edició que Clivis ha portat a terme és la primera que s’ha fet des de la seva composició.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 productes més a la mateixa categoria: