Suite Renard Ampliar

Suite Renard

E381

Nou producte

Aquesta obra consta de cinc moviments contrastats i, com assegura el seu autor, “és un divertiment sense cap altra pretensió que la de fer passar una estona agradable amb música directa i simpàtica, sense històries profundes”.

Més detalls

14,45 € amb impostos

Edició: Paper

  Època Segle XX
  Subtítols / Parts Allegretto - Moderato Assai - Allegro - Adagio - Molto Vivace
  Instruments Orquestra de corda
  Pàgines 32
  Durada 10 min.
  Contingut Partitura
  ISMN 979-0-3502-0941-3
  Edició Paper

  La Suite Renard és un divertiment escrit originalment per a orquestra de corda estrenada parcialment l’any 1989, i vint anys més tard, l’autor en va fer una instrumentació per a conjunt de vents amb contrabaix a instàncies d’Abili Fort, aleshores Director Tècnic de la Banda Municipal de Barcelona i que es va estrenar l’any 2010.
  L’obra consta de cinc moviments contrastats i, com assegura el seu autor: “és un divertiment sense cap altra pretensió que la de fer passar una estona agradable amb música directa i simpàtica, sense històries profundes”. El fil conductor de l’obra també respon a aquest ànim juganer: els diferents moviments inclouen als seus títols paraules que comencen amb la síl·laba “re” (en referència a la nota musical que marca la tonalitat de la peça), alhora que permeten intuir una història sobre el protagonista, l’estimada, la joia de l’amor, els somnis de futur i un final que torna cadascú al seu camí. Però, com diu l’autor, “de tot això millor no dir-ne “re”. Es tracta de gaudir tocant-la i de fer gaudir els que l’escoltin”. Malgrat la intencionalitat de l’obra, l’autor no defuig l’exigència en el treball cambrístic i en la recerca de textures i timbres originals a partir de les possibilitats que li ofereix la combinació dels instruments de vent amb el contrabaix.


  David Puertas

24 productes més a la mateixa categoria: