Divertiment de Nadal Ampliar

Divertiment de Nadal

E580

Nou producte

Al Divertiment de Nadal per a orquestra de corda hi trobareu Les dotze van tocantLa Mare de DéuAra ve NadalSant Josep i la Mare de Déu i El timbaler.

Més detalls

26,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Subtítols / Parts Les dotze van tocant, La Mare de Déu, Ara ve Nadal, Sant Josep i la Mare de Déu i El timbaler.
  Instruments Orquestra de Corda
  Pàgines 16 + 76
  Durada 6 min.
  Contingut Partitura + 5VI-5VII-4Vla-3Vc.2Cb
  Observacions Nivell elemental o mig
  Orquestres si
  Edició Paper

  Algú amb molta fe cristiana i un cert sentit poètic va dir que la música occidental sorgeix de la primera Nit de Nadal. El que cantaven els àngels seria l’origen de tota la música culta occidental, i les lloances dels pastors haurien donat lloc a la música popular. El místic San Juan de la Cruz ja en feia aquesta subtil distinció: Los hombres decían cantares / los ángeles melodías.
  Com que els àngels encara ens queden lluny (i que per molt temps sia) els he manllevat unes melodies i hi he jugat una estona. Així és com ha sorgit aquest Divertiment de Nadal per a orquestra de corda on hi trobareu Les dotze van tocantLa Mare de DéuAra ve NadalSant Josep i la Mare de Déu i El timbaler (amb un joc sobre el famós Bolero que el meu germà Oriol m’ha deixat en préstec). L’obra està dedicada a la meva orquestra domèstica formada per la Laura, el Ferran, la Glòria i la Joana.

21 productes més a la mateixa categoria: