Concertino per a piano i cordes Ampliar

Concertino per a piano i cordes

E626

Nou producte

Del Concertino per a Piano i Cordes podem destacar-ne una construcció orgànica i planera, feta amb economia i senzillesa en les idees i en els gestos musicals que li donen unitat, transparència i claredat.

Més detalls

16,50 € amb impostos

Edició: Paper

  Època s. XX
  Instruments piano, orquestra de corda
  Pàgines 25
  Durada 14 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0479-1
  Observacions Les particel·les estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l'editorial.
  Edició Paper

  Obra composta l’any 2006, va ser estrenada el 21 d’octubre de 2007 a càrrec de l’Orquestra de Cambra Catalana sota la direcció del mestre Joan Pàmies, amb la intervenció solista del propi compositor. L’estrena tingué lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, en ocasió del concert d’homenatge al compositor català Francesc Taverna-Bech en el seu 75è aniversari.
  Concertino per a Piano i Cordes està estructurada en tres moviments: Grave-Andante, Adagio, Grave-Andante, que s’interpreten sense interrupció. De l’obra podem destacar-ne una construcció orgànica i planera, feta amb economia i senzillesa en les idees i en els gestos musicals que li donen unitat, transparència i claredat. Pel que fa a la part solista cal destacar que compta amb una part pianística molt elaborada però mai massa complexa, que fa de l’obra una peça concertant adient per a un pianista en formació.


  Moisès Bertran

11 productes més a la mateixa categoria: