La guitarra española Ampliar

La guitarra española

N010

Nou producte

Aquest llibre té rigor tècnic però conserva en tot moment l'amenitat i el llenguatge col·loquial que fa que l'obra tingui interès per a professionals, aficionats, o per a qualsevol persona que senti curiositat per la història i evolució de la guitarra.

Més detalls

28,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Subtítols / Parts Características y construcción
  Idioma del text Castellà
  Pàgines 218
  ISBN 978-84-96604-18-6
  Edició Paper

  He llegit el llibre de José Villar sobre l'estudi i la construcció de la guitarra espanyola i m'ha semblat molt interessant. És un treball profund i ple d'entusiasme que contribuirà a millorar el coneixement del més nostrat i genuí instrument.
  Com a guitarrista que sóc agraeixo aquest esforç al seu autor i espero una gran acollida de la seva obra.

  Manolo Sanlúcar, guitarrista

  La guitarra española és un llibre complet que feia falta en la bibliografia espanyola, en no ser-hi ha implicat un gran desconeixement d'aquest instrument que tant estimo.

  Francisco Montero, constructor de guitarres

   

  Aquest llibre de José Villar representa un gran pas en el bon coneixement de la guitarra, amb rigor tècnic però conservant en tot moment l'amenitat i el llenguatge col·loquial que fa que l'obra tingui interès per a professionals, aficionats, o per a qualsevol persona que senti curiositat per la història i evolució de la nostra guitarra.

  Francisco Jurado, enginyer industrial. Professor d'Acústica de l'Escola de Telecomunicacions La Salle Bonanova de Barcelona

24 productes més a la mateixa categoria: