Sidokus, el sudoku musical Ampliar

Sidokus, el sudoku musical Vol. 1

N020

Nou producte

La febre del sudoku ha arribat a estendre’s tant que fins i tot el món de la música s’ha vist infectat. Les notes musicals han provocat una mutació en el virus del sudoku i han creat un nou germen: el SIDOKU.

Més detalls

9,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època 2006
  Subtítols / Parts El sudoku musical
  Idioma del text Català
  Pàgines 104
  ISBN 978-84-89813-89-2
  Edició Paper

  Teniu a les mans el primer llibre de SIDOKUS de la història. Ja cal que aneu amb compte, perquè els símptomes de la malaltia que contraureu ben aviat són els mateixos que provocava el virus del sudoku numèric: el SIDOKU musical provoca addicció, passió, espavila l’intel·lecte, fa treballar les neurones, et fa cantar i xiular... i quan comences a resoldre SIDOKUS, ja no pots parar.
  La melodia amagada ajuda a resoldre l’enigma, però no és imprescindible saber-la per resoldre’l. Si la sabeu, millor (tindreu més pistes col·locades a la graella) i, si no, no passa res: comenceu a resoldre el SIDOKU i en pocs minuts la tindreu al davant i podreu comprovar com sona la música oculta. Com que al SIDOKU només hi apareixen les notes naturals sense alteracions, la melodia pot ser que estigui en una tonalitat diferent de l’original (ja podeu comptar que si surt la Cinquena de Beethoven, no estarà en do menor).

24 productes més a la mateixa categoria: