Música encreuada - Els enigmes musicals Ampliar

Música encreuada - Els enigmes musicals

N017

Nou producte

En aquest llibre la música i els enigmes van de bracet. Això vol dir que és un llibre que convida a jugar amb la música o, si voleu, un llibre que convida a fer música tot jugant.

Més detalls

15,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Idioma del text Català
  Pàgines 109
  ISBN 978-84-96604-22-3
  Edició Paper

  D’una banda, recull els primers vint-i-cinc mots encreuats fets sota la inspiració de la música publicats a Catalunya Música/Revista Musical Catalana i de l’altra, conté un seguit d’històries en què la música i els enigmes són els protagonistes. 
  El pròleg de Màrius Serra ja ens situa en l’àmbit dels enigmes sonors i el llibre s’inicia amb un dels episodis més enigmàtics —i divertits— de la història de la música protagonitzat per Johann Sebastian Bach. De seguida descobrim que als músics sempre els ha agradat jugar amb els sons i que han utilitzat aquest joc per amagar secrets, per explicar acudits o per enviar missatges de forma oculta. En aquestes pàgines trobareu històries de músics juganers i d’obres musicals que amaguen misteris. On acaba l’art i on comença el joc? O potser és que l’un forma part de l’altre? El llibre comença amb Bach, però aviat li fan companyia altres protagonistes com Verdi, Stradivarius, Beethoven, Paganini, Montserrat Caballé, Salvador Dalí, Leonardo Da Vinci o Frederic Mompou.
  Disposeu-vos a gaudir de la música i l’enigma.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

24 productes més a la mateixa categoria: