Prontuario de Musicología Ampliar

Prontuario de Musicología

N015

Nou producte

24,91 € amb impostos

Edició: Paper

  Subtítols / Parts Música, sonido, sociedad.
  Idioma del text Castellà
  Pàgines 235
  ISBN 978-84-96604-20-9
  Edició Paper

  Actualment el procés de formació dels diversos públics lligats als diversos tipus de música viva és un fet, i la necessitat de professionals capaços de donar resposta a les seves demandes d'informació, divulgació, crítica i gestió és evident. La Musicologia està destinada a proporcionar els tècnics en aquesta intermediació cultural de la música: els gestors, documentalistes, historiadors, informadors especialitzats i creadors d'opinió que aquesta nova situació demanda. I encara més quan l'evolució en els gustos musicals i en la configuració dels grups d'oients s'està produint a velocitats insospitades de fa algun temps.
  La funció d'aquests especialistes tendeix a estructurar el món musical fent-lo més funcional i responent a les demandes de la societat actual amb l'experiència acumulada per la Musicologia durant aquests poc més de cent anys d'existència.
  Per a ells, i per al públic al qual es destinen els seus treballs, es fa necessari disposar d'eines que permetin obrir camins de racionalitat en el que des de fora podria semblar un bosc impenetrable de noms, estils, etiquetes comercials o icones socials. La Musicologia, si és de bona qualitat, està destinada a proporcionar aquestes eines.

24 productes més a la mateixa categoria: