Duet per a flauta i guitarra Ampliar

Duet per a flauta i guitarra

DFG04

En aquest Duet per a flauta i guitarra totes les línies melòdiques es deriven de la fluctuació dels intervals compresos en l’àmbit de terceres menors i majors de to melangiós que, en els moments de major intensitat expressiva s’expandeixen en línies més amples i acords.

Més detalls

6,98 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments fl.guit.
  Pàgines 11
  Durada 5 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0730-3
  Preu edició impresa 12€
  Edició Digital

  Aquesta obra, d’uns cinc minuts de duració, de manera semblant a la successió dels versos que formen i donen sentit a un poema. Musicalment totes les línies melòdiques es deriven de la fluctuació dels intervals compresos en l’àmbit de terceres menors i majors de to melangiós que, en els moments de major intensitat expressiva s’expandeixen en línies més amples i acords.
  En la primera secció del Duet, la flauta porta la veu cantant. A continuació la passa breument a la guitarra i després s’alternen i complementen els dos instruments en el protagonisme melòdic. La tercera secció té un caràcter mixt de desenvolupament i cadència que condueix a una breu recapitulació de la seqüència inicial i al període conclusiu en el qual s’accentua el caire dolorós del to nostàlgic predominant en la composició.


  Joaquim Homs

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

13 productes més a la mateixa categoria: