Els més venuts

  • 9,08 €

    Autor: Padrós, David

    Edició: Digital

    Padrós va triar títols de melodies anònimes que va voler condimentar amb molt contrapunt i amb unes harmonies modals que donen com a resultat un acompanyament molt poc habitual per al piano.

    9,08 €
  • 13,38 €

    Autor: Ortega, Miquel

    Edició: Digital

    Les quatre Cançons sobre poemes de García Lorca  de Miquel Ortega s’inscriuen en un estil que podríem anomenar post-Falla, d’arrel clarament nacionalista, bàsicament andalusa, donada la naturalesa dels poemes.

    13,38 €
  • 16,64 €

    Autor: Lamote de Grignon, Ricard

    Edició: Digital

    Es tracta, originalment, d’una col·lecció de dotze petites peces (d’aquí ve el nom d’engrunes) per a piano sol. La versió per a quintet de vent consta de sis “engrunes” i va ser feta més de 25 anys després que l’original per a piano.

    16,64 €
  • 6,98 €

    Autor: Casablancas, Benet

    Edició: Digital

    Aquesta Peça per a viola pertany a l’etapa de formació de l’autor i el seu caràcter d’un lirisme ampli i reflexiu esdevé amatent a la naturalesa expressiva de l’instrument i al ric joc dels seus recursos polifònics.

    6,98 €
  • 5,82 €

    Autor: Casablancas, Benet

    Edició: Digital

    El Preludi i fuga en do de Benet Casablancas encapçala la rica producció pianística de l'autor. Tot i ser una pàgina molt primerenca i de formació, esdevé al mateix temps una interessant introducció al conjunt de la seva música per a piano.

    5,82 €
  • 6,98 €

    Autor: Homs, Joaquim

    Edició: Digital

    En aquest Duet per a flauta i guitarra totes les línies melòdiques es deriven de la fluctuació dels intervals compresos en l’àmbit de terceres menors i majors de to melangiós que, en els moments de major intensitat expressiva s’expandeixen en línies més amples i acords.

    6,98 €
  • 12,10 €

    Autor: Valls Duran, Pere

    Edició: Digital

    L'obra 4 juguetes de Pere Valls fou escrita el 1912 i consta d’un Capricho andaluz titulat Soledad, un Minuetto, un Capricho gavotta amb el títol d’Aromas del bosque i acaba amb El canto de la vieja, peça subtitulada com a Catalanesca.

    12,10 €
  • 13,92 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    La música de Lluís Benejam flueix d’un esperit obert, vitalista, permeable a influències diverses. Hi trobem reminiscències modals, de l’impressionisme i del jazz, incorporades per una manera personal d’entendre la música.

    13,92 €
  • 9,89 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Digital

    La riquesa, varietat i intel·ligència de l’escriptura de Serra dóna al piano un paper fonamental per a establir en cada cançó un ambient poètic únic i totalment diferenciat, en el que la veu pot suggerir, amb una sempre senzilla i convincent expressivitat, el significat de les paraules.

    9,89 €
  • 8,14 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Digital

    El Cicle per a viola sola de Francesc Taverna-Bech és una obra de caràcter marcadament líric; consta de quatre moviments contraposats, malgrat que existeixen bastants paral·lelismes entre el segon i el quart moviments.

    8,14 €
  • 18,15 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Digital

    Estampes simfòniques consta de dues parts: Danza Gitana i Fiesta Andaluza.  El segon moviment s’estructura al voltant d’un aire de nocturn, mentre que el primer conté en la part central un ritme d’havanera.

    18,15 €
  • 6,05 €

    Autor: Civilotti, Alejandro

    Edició: Digital

    Aquestes peces estan dedicades a la memòria del nebot del compositor, Sergio Javier Godoy que havia mort el mes d’abril del 2005, i van ser compostes dos mesos després. El sentit d’aquestes quatre peces per a guitarra i clarinet és el d’establir un diàleg amb aquelles preguntes que mai tindran resposta.

    6,05 €
Mostrant 37 - 48 de 362 elements