Llegenda Ampliar

Llegenda

DE527

De la llarga col·laboració i amistat amb el mestre Pau Casals, el compositor Pere Valls va dedicar amb emoció aquesta bella i melangiosa obra Llegenda, en un únic moviment, Andante, per a violoncel i piano en tonalitat menor.

Més detalls

6,66 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts a Pau Casals
  Instruments vc.pno.
  Pàgines 14
  Durada 5 min.
  Contingut partitura + particel·la
  ISMN 979-0-3502-0678-8
  Preu edició impresa 11.45€
  Edició Digital

  L’obra de Pere Valls va ser fortament influenciada pel moviment Modernista musical, cercador de l’autenticitat a partir de les arrels presents a la música popular i folklòrica, i també per la influència del Romanticisme i del Wagnerisme tan presents a la Barcelona musical del primer quart de segle XX. Ell mateix participà en les activitats de l’Associació Wagneriana de Barcelona, entitat fundada l’any 1901, que fou la primera a la península ibèrica que divulgà l’obra del compositor alemany de qui l’autor rebé una gran influència.
  De la seva llarga col·laboració i amistat amb el mestre Pau Casals va dedicar amb emoció aquesta bella i melangiosa obra Llegenda, en un únic moviment, Andante, per a violoncel i piano en tonalitat menor, que havia composat poc abans de renunciar a la seva participació com a solista de contrabaix de l’Orquestra Pau Casals el 1934, per motius del deteriorament progressiu de la seva salut.


  Pere Valls Pech

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

9 productes més a la mateixa categoria: