Sonata per a violí i piano núm. 1 -1950- Ampliar

Sonata per a violí i piano núm. 1 -1950-

DE275

Benejam va ser un excel·lent violinista i també un excel·lent compositor. No és estrany, doncs, que les obres que va dedicar al seu instrument siguin d’una qualitat i un bon gust exquisits.

Més detalls

15,13 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts I. Allegro II. Lento III. Allegro giusto IV. Allegro ma non troppo
  Instruments vl.pf
  Pàgines 68
  Durada 27 min.
  Contingut partitura + particel·la
  ISMN 979-0-3502-0958-1
  Preu edició impresa 26€
  Edició Digital

  Els títols cambrístics per a violí i piano de Benejam inclouen quatre obres: tres sonates i un Adagio i Allegro. Les dues primeres sonates daten dels anys 1951 i del 1959 respectivament, mentre que de la tercera no se’n pot precisar la data.
  La Sonata per a violí i piano núm. 1 és una de les primeres obres que Benejam va compondre (primavera de 1951) o, si més no, una de les primeres que es va atrevir a estrenar públicament. L’autor ja tenia 37 anys i havia acumulat una llarga experiència i un profund coneixement com a intèrpret de la música simfònica i de cambra. L’obra ja presenta alguns dels trets característics del llenguatge de l’autor: impuls rítmic constant, melodies de gran volada, acompanyaments cromàtics, riquesa de contrapunt, girs impressionistes, perfeccionisme en l’estructura i aprofi tament de la totalitat de la tessitura i dels diferents recursos dels instruments per als que escriu.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

14 productes més a la mateixa categoria: