Valsos poètics Ampliar

Valsos poètics

DFG02

Aquesta sèrie de Valsos Poètics ens mostra una música d’inspiració clarament romàntica, on s’alternen moments apassionats i melangiosos, tendres i humorístics, emmarcats entre dues peces brillants i virtuosístiques: la introducció i la conclusió, que ens condueix de nou al primer vals a manera de recapitulació emotiva de l’obra.

Més detalls

11,25 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XIX
  Instruments fl.guit.
  Pàgines 28
  Durada 12 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0597-2
  Preu edició impresa 19,33€
  Altres Montserrat Gascón i Xavier Coll (transcripció)
  Edició Digital

  Els Valsos Poètics van ser escrits originalment per a piano i publicats el 1887, quan Granados tenia 20 anys. Aquesta sèrie de valsos -a la manera dels cicles pianístics de Schumann- ens mostra una música d’inspiració clarament romàntica, on s’alternen moments apassionats i melangiosos, tendres i humorístics, emmarcats entre dues peces brillants i virtuosístiques: la introducció i la conclusió, que ens condueix de nou al primer vals a manera de recapitulació emotiva de l’obra.
  Granados va fundar a Barcelona una acadèmia d’on han sortit diverses generacions de grans pianistes, gràcies als quals ha arribat fins als nostres dies la manera amb què el compositor interpretava la seva música i sobre com anava introduint canvis en les obres a mida que les anava tocant.
  La nostra transcripció s’ha basat en les edicions existents -que presenten algunes divergències- i s’ha fet tenint en compte alguns dels canvis que Granados hi va fer. Quant a les dinàmiques i les articulacions, hem respectat el que hi ha a les edicions de piano.


  Montserrat Gascón i Xavier Coll

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

13 productes més a la mateixa categoria: