Tango i Chacarera Ampliar

Tango i Chacarera

DFG03

Coll, Xavier Autor:
Coll, Xavier

El Tango és un tango moderno en la línia dels de Piazzolla. En contraposició al tango, tan relacionat amb els suburbis de Buenos Aires, la chacarera és rural. Com que aquesta música te una forta arrel popular, l’intèrpret pot adaptar-la segons la seva creativitat sempre tenint en compte l’essència de cada una de les peces.

Més detalls

7,64 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments fl.guit.
  Pàgines 16
  Durada 7 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0729-7
  Preu edició impresa 13,15€
  Edició Digital

  Aquesta obra va ser composta a l’estiu de 1994. Els dos moviments es poden tocar seguits o per separat l’un de l’altre.
  El Tango és un tango moderno en la línia dels de Piazzolla. En contraposició al tango, tan relacionat amb els suburbis de Buenos Aires, la chacarera és rural.
  El començament de la Chacarera és una imitació de la percussió que fan els grups argentins amb el bombo legüero. Els rasgueados que trobem a continuació s’han de fer a l’estil dels intèrprets d’aquesta música. És difícil transcriure tot això a la notació convencional, per això recomanem escoltar, i si pot ser, veure els grups que fan aquesta música. Tanmateix espero que el que he escrit serveixi d’orientació.
  Com que aquesta música te una forta arrel popular, l’intèrpret pot adaptar-la segons la seva creativitat sempre tenint en compte l’essència de cada una de les peces.


  Xavier Coll

13 productes més a la mateixa categoria: