Colom-biZ Ampliar

Colom-biZ

DE731

Soto, Pere Autor:
Soto, Pere

L’obra Colom-biZ del compositor Pere Soto Tejedor representa un veritable repte per a cada un dels guitarristes que l’integra, donat que cada guitarra, per la seva alta complexitat musical i tècnica, podria ser una obra en sí mateixa.

Més detalls

18,62 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts I.Misteris - II.Horitzó - III.Profecies
  Instruments 4 guitarres
  Pàgines 79
  Durada 18 min.
  Contingut partitura + particel·les
  ISMN 979-0-3502-0849-2
  Preu edició impresa 32€
  Edició Digital

  L’obra Colom-biZ del compositor Pere Soto Tejedor, originalment escrita per al Cuarteto de Guitarras de Bogotá, representa un veritable repte per a cada un dels guitarristes que l’integra, donat que cada guitarra, per la seva alta complexitat musical i tècnica, podria ser una obra en sí mateixa, perquè el compositor utilitza pura màgia plena d’harmonies, textures i contrapunts que fan que l’obra es pugui sentir en quatre dimensions sonores totalment coherents y congruents, y al mateix temps es genera un ambient sonor d’excel·lent qualitat poc utilitzat en aquest tipus de format confirmant una vegada més l’estricte coneixement que el compositor té de la guitarra i de les tècniques compositives d’avanguarda i contemporànies.
  La gran riquesa sonora, contrapuntística, polirítmica, camerística i de les articulacions en cada un dels seus moviments (Misteris, Horitzons i Profecies) fan de l’obra un quadre sonor descriptiu de proporciones perfectes i exactes.
  Per al Cuarteto de Guitarras de Bogotá ha estat un veritable repte i a la vegada un enorme plaer tenir el privilegi d’estrenar aquesta Magnífica obra i de rebre el beneplàcit de la dedicatòria que Pere Soto ha fet al Cuarteto amb aquesta creació.
  Cada vegada que he iniciat un nou muntatge amb les diferents obres de Pere Soto he sentit que rebo una classe magistral de grans dimensions que aporten sempre nous elements i coneixements que no em deixen de sorprendre gratament i permeten innovar a qualsevol músic.
  Recomano a tots els quartets de guitarra abordar aquesta fantàstica obra per a assumir d’una manera diferent i amb una gran qualitat noves sonoritats i noves coloracions que sense cap dubte els permetrà ampliar l’espectre tímbric del quartet.


  Edwin Guevara Gutiérrez

1 productes més a la mateixa categoria: