Música simfònica Hi ha 93 productes.

Música simfònica
  • 26,61 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    L'Elegia sobre un tema incaic és una peça breu. Aquesta brevetat externa s'adequa perfectament amb una concisió interna del llenguatge, que atorga a l'obra unes proporcions gairebé simètriques, sense cap moment de defallença ni de descurament.

    26,61 €
  • 19,94 €

    Autor: Toldrà, Eduard

    Edició: Digital

    Empúries, l’antiga vil·la grega situada al nord-est del nostre país, ha estat font d’inspiració de nombroses obres artístiques i, especialment, d’obres musicals.

    19,94 €
  • 15,13 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Digital

    Esguards silents és un concert per a guitarra i orquestra de corda en tres moviments, titulats Incertesa, Desconcert i Desolació. Cada un d’aquests moviments pretén expressar l’estat anímic, tal com el pot percebre un nen d’un país qualsevol, davant dels horrors d’una guerra.

    15,13 €
  • 18,15 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Digital

    Estampes simfòniques consta de dues parts: Danza Gitana i Fiesta Andaluza.  El segon moviment s’estructura al voltant d’un aire de nocturn, mentre que el primer conté en la part central un ritme d’havanera.

    18,15 €
  • 21,18 €

    Autor: Lamote de Grignon, Ricard

    Edició: Digital

    L’obra Facècia respon al caràcter humorístic i desenfadat que anuncia, però amaga un treball molt elaborat basat en la variació i en el contrapunt. El tema d’origen empordanès és tractat en deu ocasions amb els recursos clàssics de la variació: ampliació, disminució, retrogradació, inversió, glossa, etcètera.

    21,18 €
  • 18,15 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    Aquesta Fantasia Concertante de F. Fleta Polo, presentada en un únic moviment, respon perfectament al gènere fantasia: un discurs lliure de l’instrument solista que, malgrat estar construït sobre un tema inicial, presenta diferents motius a mode d’improvisació.

    18,15 €
  • 23,27 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    Aquesta obra és brillant, enèrgica, en certs moments impressionista, en d’altres politonal o influenciada pel llenguatge del jazz, mostra de forma clara l’espiritualitat del seu autor.

    23,27 €
  • 21,24 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    La Fantasia recull alguns dels temes de l’òpera El viatge de Marlow, fonamentalment el tema del viatge que apareix a l’inici de l’obra i que és el tema principal. A partir d’aquest motiu en sorgeixen d’altres que fan referència al paisatge de tenebres, a la selva, o als personatges grotescos que sobreviuen en aquest entorn inhòspit.

    21,24 €
  • 18,15 €

    Autor: Lamote de Grignon, Ricard

    Edició: Digital

    Ricard Lamote de Grignon no utilitza les melodies més populars de l'autor José Serrano per a aquesta Fantasía sinó que posa sobre el pentagrama fragments menys coneguts.

    18,15 €
  • 18,15 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    Composta l’any 1962, l’Obertura flamenca és una de les obres orquestrals que Benejam va escriure un cop instal•lat a Birmingham (Alabama) i que respon al caràcter hispànic d’altres obres que també va compondre en aquells anys com el Baile (Spanish dance), els Preludis Ibèrics o la Lorqueña.

    18,15 €
  • 21,81 €

    Autor: Valls Duran, Pere

    Edició: Digital

    El Gran concert obligat de contrabaix està estructurat en tres temps, Allegro moderato, Barcarola i Scherzo finale, i permet a l’instrumentista un gran lluïment tant en la versió per a piano com en la d’orquestra.

    21,81 €
  • 18,15 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Digital

    Impressions camperoles és una obra del tot descriptiva que mostra perfectament el llenguatge clar i natural de l’autor empordanès.

    18,15 €
Mostrant 25 - 36 de 93 elements