Tecla Hi ha 102 productes.

Tecla

Sotscategories

 • 11,39 €

  Autor: Mestres Quadreny, Josep M.

  Edició: Digital

  Sonades de Besllum és un conjunt de tres peces originalment titulades cap per cap, de bé a bé i braç a braç, compostes l'any 1994 per l'autor Josep M. Mestres Quadreny a partir del desenvolupament fractal.

  11,39 €
 • 8,61 €

  Autor: Soler, Josep

  Edició: Digital

  Les possibilitats del piano únicament en el registre greu han estat explorades per diversos autors al llarg del segle XX, però en aquesta ocasió la música de Soler busca més l’expressivitat que no pas el virtuosisme.

  8,61 €
 • 10,47 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco

  Edició: Digital

  Interessant obra pianística inspirada en episodis de Don Quijote de la Mancha.

  10,47 €
 • 15,13 €

  Autor: Salvat, Joaquim

  Edició: Digital

  La Sonata per a piano en do menor de Joaquim Salvat consta de tres moviments i és, des del punt de vista estètic, poc arriscada, però d’una brillantor i bellesa inqüestionables.

  15,13 €
 • 7,56 €

  Autor: Colomer, Consuelo

  Edició: Digital

  L’obra és de mitjana dificultat; és com anunciar davant del teclat quelcom d’inexplicable on l’intèrpret pot sentir-se implicat més enllà de combinacions tècniques massa complexes. L’obra provoca que l’intèrpret es deixi portar pels sentiments davant l’instrument.

  7,56 €
 • 11,34 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Digital

  Composta durant la primavera de 1966, la Sonata per a piano és una obra fresca i directa, estructurada en tres moviments i que comporta una certa dificultat, bé que no explora totes les possibilitats de l’instrument ni exigeix un virtuosisme extrem a l’intèrpret.

  11,34 €
 • 7,56 €

  Autor: Ortega, Miquel

  Edició: Digital

  Aquesta Sonatina per a piano no és una obra excessivament difícil des del punt de vista tècnic llevat potser del tercer moviment, i com passa a moltes Sonatines de la majoria de compositors, tota ella està impregnada d’un sentiment d’alegria proper al caràcter de Scherzo.

  7,56 €
 • 7,85 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Digital

  Aquestes peces tenen, entre d'altres, una vessant didàctica assimilable als programes de grau mig de piano, amb diverses dificultats tècniques que inclouen fórmules pianístiques elaborades, com ara creuaments de mans, acords arpegiats, escriptura en tres pentagrames, etc. que l’alumne superarà progressivament.

  7,85 €
 • 10,76 €

  Autor: Gols, Xavier

  Edició: Digital

  La Suite pour piano (1928-1930) és la composició de major envergadura de Xavier Gols. Va ser estrenada íntegrament el 25 de juny de 1930 a la Sala Mozart de Barcelona en un recital de piano a càrrec del propi compositor.

  10,76 €
 • 8,72 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco

  Edició: Digital

  Tema amb variacions de F. Fleta Polo és una obra que originalment va ser escrita per a guitarra i que més endavant va formar part de la primera simfonia de l’autor, obra que comptava amb un piano concertant. El tema és original i consta de cinc compassos.

  8,72 €
 • 12,21 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco

  Edició: Digital

  Fleta Polo ha organitzat el Tema amb Variacions en 10 números, cadascun dels quals conté el tema i algunes variacions. N’hi ha de virtuosístiques, d’introspectives, d’apassionades, d’etèries, de verticals (amb desplegament d’acords) i d’horitzontals (amb diàlegs entre les dues mans), etcètera. Una obra de gran abast on Fleta demostra que també és un...

  12,21 €
 • 6,92 €

  Autor: Vila, Mariona i Gutiérrez, Joan Josep

  Edició: Digital

  Toquem... el piano és un recull de peces breus dirigides als joves estudiants de l'instrument per tal que s'iniciïn en la música de cambra.

  6,92 €
Mostrant 49 - 60 de 102 elements