Tecla Hi ha 105 productes.

Tecla

Sotscategories

 • 8,72 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Digital

  En aquest recull l'autor ha plasmat la seva visió de la nit quan la ciutat calla, i la visió de la lluna que ens contempla i ens il·lumina.

  8,72 €
 • 7,27 €

  Autor: Salvat, Joaquim

  Edició: Digital

  Engruna és una breu peça per a piano, de caràcter senzill però a la vegada interessant des del punt de vista harmònic. Genisenca i La font de l’avellana, més que dues sardanes per a piano, sembla més aviat que es tracti de dos guions en forma pianística per fer-ne després l’arranjament per a cobla.

  7,27 €
 • 6,98 €

  Autor: Torrents, Mercè

  Edició: Digital

  Una música que requereix una perfecta comunió entre les quatre mans del duo.

  6,98 €
 • 8,72 €

  Autor: Larios, Oscar

  Edició: Digital

  Aquest primer volum, que inclou 12 estudis progressius amb swing, pensats i destinats per a la pràctica del llenguatge musical propi del jazz, van dirigits a tots aquells alumnes de piano que vulguin iniciar-se en aquesta disciplina. També pretén ser una ajuda pel professorat que vulgui introduir, en el repertori de curs, nous estils rítmics interpretatius. 

  8,72 €
 • 8,72 €

  Autor: Larios, Oscar

  Edició: Digital

  Aquest segon volum d’Estudis progressius amb swing, pensats i destinats per a la pràctica del llenguatge musical propi del jazz, és una ampliació de les peces editades en el primer volum. L’obra va dirigida a tots aquells alumnes de piano que vulguin iniciar-se en aquesta disciplina i ofereix nou repertori per a tots els alumnes ja iniciats.

  8,72 €
 • 8,91 €
 • 7,27 €

  Autor: Soto, Pere

  Edició: Digital

  Dues petites peces per a piano de dos moments allunyats en el temps, encara que no tant pel seu estil.

  7,27 €
 • 7,26 €

  Autor: Soler, Josep

  Edició: Digital

  L'obra es basa en la glosa de quatre cançons del Llibre Vermell de Montserrat.

  7,26 €
 • 9,89 €

  Autor: Soler, Josep

  Edició: Digital

  Harmonices Mundi tracta la fuga en totes les seves possibilitats, sovint de forma aïllada, però també amb preludis, associada a danses o dintre d’una partita. En aquest volum les primeres cinc fugues es presenten directament (a tres o quatre veus) i només al darrer número es presenta la fuga amb un preludi.

  9,89 €
 • 7,27 €

  Autor: Guzmán, Josep Lluís

  Edició: Digital

  En aquesta obra de J. Lluís Guzman podem trobar una evocació del seu esperit en el tema principal, en la melodia que depassa el ritme de la sardana i que es converteix en un nou himne que recorda la seva exaltació de la cultura catalana a través del cançoner que ens va deixar.

  7,27 €
 • 9,08 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Digital

  Les peces per a piano que componen aquest recull provenen de diferents èpoques i moments vitals. Abracen un període força ampli que va des del 1936 fins al 1952, que es correspon bastant amb el temps en què els va ser aplicada la “depuració política” als dos mestres, pare i fill. Els manuscrits han estat guardats durant tots aquests anys a l’arxiu de la...

  9,08 €
 • 7,27 €

  Autor: Torrents, Mercè

  Edició: Digital

  Les dues Impressions per a piano responen a la forma tradicional d’estudi per a piano, la primera fa treballar la mà esquerra en un obstinat rítmic de semicorxeres, element que passa a la mà dreta en la segona peça, alhora que desprenen un aire serè i delicat pintat amb melodies de regust popular que s’ajusten perfectament a la gènesi de l’obra.

  7,27 €
Mostrant 13 - 24 de 105 elements