Sonades de besllum Ampliar

Sonades de besllum

DE450

Sonades de Besllum és un conjunt de tres peces originalment titulades cap per cap, de bé a bé i braç a braç, compostes l'any 1994 per l'autor Josep M. Mestres Quadreny a partir del desenvolupament fractal.

Més detalls

11,39 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Cap per cap - De bé a bé - Braç a braç
  Instruments 2 pianos
  Pàgines 28
  Durada 14 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0606-1
  Preu edició impresa 20€
  Edició Digital

  Sonades de Besllum és un conjunt de tres peces titulades cap per cap, de bé a bé i braç a braç, compostes l'any 1994 i van ser estrenades a Ciutat de Mallorca l'any 1996 pel duo format per les germanes Eulàlia i Ester Vela.
  Des de feia alguns anys treballava amb processos aleatoris generats a partir de procediments de l'estadística inductiva, però en aquell moment estava experimentat amb una altra branca de la matemàtica de la probabilitat: els fractals, que tenen la particularitat de produir seqüències de fragments sempre semblants però també sempre diferents. Aquesta obra és una de les que he compost a partir del desenvolupament fractal.
  La feina es realitza mitjançant un ordinador, perquè fer-ho manualment resulta molt feixuc, i com que no soc gens ortodox i el procediment en sí no m'interessa més enllà de la utilitat que pot tenir com a eina de treball, el resultat que em proporciona l'ordinador és elaborat posteriorment per a ajustar-lo al meu gust personal.


  Josep M. Mestres Quadreny

2 productes més a la mateixa categoria: