Flauta travessera Hi ha 46 productes.

 • 7,27 €

  Autor: Toldrà, Eduard

  Edició: Digital

  Descobrim en aquesta sardana la insinuació d’alguns dels trets estilístics que definiran la personalitat del compositor català: la pròpia qualitat d’una melodia diatònica en la part solista, lleugera i expandida, recolzada sobre una harmonia estàtica que marca la immobilitat general de la primera secció de Curts. En els Llargs la peça s’anima mitjançant...

  7,27 €
 • 10,18 €

  Autor: Torrents, Mercè

  Edició: Digital

  Aquest trio va sorgir a conseqüència d’una visita de l'autora a la Fundació Joan Miró de Barcelona per veure una exposició d’obra del pintor català. Algunes d’aquelles obres li van cridar l’atenció, molt especialment l’escultura titulada Dos ocells solars.

  10,18 €
 • 20,26 €
 • 11,80 €

  Autor: Bacchus, Peter

  Edició: Digital

  Aquesta obra vol ser un homenatge al compositor i flautista Robert Dick que explora a fons els recursos de l’instrument, The other flute, com deia Dick. L’intèrpret trobarà en aquesta obra tot un repte per a assolir i descobrirà un mon de possibilitats sonores de la flauta.

  11,80 €
 • 13,92 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Digital

  Versió molt interessant de l'obra original Sonata per violí i piano núm. 1.

  13,92 €
 • 8,14 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Digital

  El Preludi i la Dansa segueixen l'estructura pròpia de Frederic Monpou; el Finale tanca l'obra.

  8,14 €
 • 11,22 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Digital

  L’orígen de la Suite d’Opportunitas està en l’òpera de cambra Opportunitas (Faula musicomòrfica) amb llibret de Georgina Rabassó i música de Jesús Rodríguez Picó que es va estrenar l’any 2004 dins el Festival Altaveu.

  11,22 €
 • 7,64 €

  Autor: Coll, Xavier

  Edició: Digital

  El Tango és un tango moderno en la línia dels de Piazzolla. En contraposició al tango, tan relacionat amb els suburbis de Buenos Aires, la chacarera és rural. Com que aquesta música te una forta arrel popular, l’intèrpret pot adaptar-la segons la seva creativitat sempre tenint en compte l’essència de cada una de les peces.

  7,64 €
 • 27,23 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Digital

  La Toccata és una de les obres més importants de Ricard Lamote de Grignon des del punt de vista de la tècnica de composició emprada; la instrumentació és impecable i els recursos tècnics, sovint sorprenents. L’equilibri entre les veus està estudiat al detall i l’alternança de les intervencions dels dos grups de forma compacta fa avançar l’obra amb una...

  27,23 €
 • 11,39 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Digital

  El Trio Concertante està dividit en els tres moviments convencionals. A l’inici apareix un tema repetit en diferents punts de l’obra i que té un caire trist i meditatiu. A part d’aquests breus passatges el tractament instrumental té un caire virtuosístic i rítmic.

  11,39 €
 • 11,25 €

  Autor: Granados, Enric

  Edició: Digital

  Aquesta sèrie de Valsos Poètics ens mostra una música d’inspiració clarament romàntica, on s’alternen moments apassionats i melangiosos, tendres i humorístics, emmarcats entre dues peces brillants i virtuosístiques: la introducció i la conclusió, que ens condueix de nou al primer vals a manera de recapitulació emotiva de l’obra.

  11,25 €
Mostrant 25 - 36 de 46 elements