Set instants Ampliar

Set instants

DE584

Aquest trio va sorgir a conseqüència d’una visita de l'autora a la Fundació Joan Miró de Barcelona per veure una exposició d’obra del pintor català. Algunes d’aquelles obres li van cridar l’atenció, molt especialment l’escultura titulada Dos ocells solars.

Més detalls

10,18 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments fl.tenora/c.i.,pno.
  Pàgines 40
  Durada 12 min.
  Contingut partitura + particel·les
  ISMN 979-0-3502-0724-2
  Observacions tenora: instrument equivalent a l'oboè
  Preu edició impresa 17,50€
  Edició Digital

  Aquest trio va sorgir a conseqüència d’una visita a la Fundació Joan Miró de Barcelona per veure una exposició d’obra del pintor català. Algunes d’aquelles obres em van cridar l’atenció però molt especialment l’escultura titulada Dos ocells solars, instant en que em vaig imaginar una tenora i una flauta fent dibuixos sonors per sobre el mar.
  El mar podria representar-se amb el piano. Finalment, ja ho tenia, a partir d’aquest trio van brollar les demés peces que formen aquests Instants: Des del mar, Lluna, Estrella, Sol - Grafismes, Carícia d’ocell i Color des del mar.
  Amb aquesta composició he intentat plasmar els colors i les formes de les obres de Joan Miró que jo estava veient en aquell moment, convertint-los en els colors i les formes del so musical.


  Mercè Torrents

8 productes més a la mateixa categoria: