Flauta travessera Hi ha 46 productes.

 • 4,45 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Digital

  Horitzó i tres estrofes de Francesc Taverna Bech és una obra en quatre temps, de set minuts de durada, amb una gran i delicada expressivitat, element característic de l'autor.

  4,45 €
 • 9,53 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Digital

  El títol d'aquesta obra fa referència a la dispersió i els contrastos dels punts de color i de llum dels quadres de Claude Monet relacionats amb el jardí de Giverny, que van ser el punt de partida per a establir una similitud amb el sons de la flauta i de la guitarra.

  9,53 €
 • 6,98 €

  Autor: Ferrer, Enric

  Edició: Digital

  Llacada és una obra per a flauta i guitarra d'Enric Ferrer; llacada és, també, el llot que deixa una riuada en retirar-se dels camps inundats. L'autor dedica l'obra a David Sanz i Jordi Gendra.

  6,98 €
 • 7,56 €

  Autor: Eckart, Edmundo

  Edició: Digital

  Mahlers traum es tracta d’una peça que comença amb un tema que fa pensar en l’esperit de la Träumerei o Reverie –somni- de Robert Schumann; però cap al final de l‘obra pren girs i harmonies pròpies de Gustav Mahler.

  7,56 €
 • 8,72 €

  Autor: Soto, Pere

  Edició: Digital

  Tres petites composicions creades en dos moments diferents però amb una voluntat claríssima d’unitat. Són estructures obertes a l’estil d’una fantasia, amb un discurs fluït de principi a fi.

  8,72 €
 • 6,66 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Digital

  Les Miniatures són petites obres per a petits conjunts (des de duets, trios i quartets fins a grups d’onze instruments) en les que investiga les possibilitats dels protagonistes des del punt de vista del so, més que no pas de la tècnica o el virtuosisme.

  6,66 €
 • 9,08 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Digital

  Miniatures per Gaudí és una obra en set petits moviments que s’interpreten sense interrupció, constituint, per tant, una estructura contínua multiseccional. Les set peces titulades Preludi, Tocata I, Cantilena, Scherzo, Interludi, Tocata II i Melodia, estan basades en la col·lecció de notes musicals que es pot extreure de les lletres que conformen el...

  9,08 €
 • 10,03 €

  Autor: Guzmán, Josep Lluís

  Edició: Digital

  Aquesta obra és un petit poema en el qual tots els instruments tenen el mateix nivell de protagonisme, amb un llenguatge senzill i cantabile.

  10,03 €
 • 12,34 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Digital

  Composada a partir del quadre del mateix títol de Joan Miró. Obra de caràcter “naif” de format breu.

  12,34 €
 • 18,69 €

  Autor: Bacchus, Peter

  Edició: Digital

  El primer temps és un andante molt líric confegit per a tres flautes i flauta en sol. El segon temps és un moto perpetuo que comença amb quatre flautes en do. El tercer temps s'uneix directament amb el quart temps, desenvolupant-se sobre un ostinato. El quartet acaba amb un final virtuós i brillant.

  18,69 €
 • 13,38 €

  Autor: Lalanza, Jordi

  Edició: Digital

  El Quintet de vent de Jordi Lalanza està escrit per a la formació clàssica de quintet i respira l’aire del divertiment musical. Un divertiment que trasllada la frescor de la música no solament als oïdors, sinó també als propis intèrprets, que hauran de superar dificultats tècniques i de conjunt per interpretar l’obra.

  13,38 €
 • 6,98 €

  Autor: Bosch, Lluís M.

  Edició: Digital

  És una peça evocadora i suggerent. Composta per quatre moviments breus que representen un punt d’inflexió mentre renovem les idees. La flauta i la guitarra dialoguen amb nostàlgia i vitalitat continguda alhora. La peça fou escrita la tardor del 1996.

  6,98 €
Mostrant 13 - 24 de 46 elements