Música simfònica Hi ha 76 productes.

 • 31,20 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Paper

  Per escriure aquesta obra l'autor ha utilitzat tres referències; la primera prové de l’àmbit instrumental barroc, la segona és la d'un toc de campanes propi de la ciutat de Cervera, i en tercer lloc hi ha una referència a les composicions del segon període d’Stravinsky.

  31,20 €
 • 19,00 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Paper

  Quasi una polka és un divertiment simfònic escrit per Jesús Rodríguez Picó. La instrumentació confereix un cert relleu a la percussió que, a part de les timbales, utilitza altres instruments per subratllar frases o afegir color a una obra ja de per sí rica en varietat tímbrica i amb un ritme que convida a la dansa des del primer compàs.

  19,00 €
 • 28,00 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Paper

  El Concert núm. 1 per a clarinet i orquestra (1989) i el Concert núm. 2, finalitzat al febrer del 1990, mantenen una continuïtat amb diverses similituds, com la relació que s’estableix entre l’orquestra i el solista, la utilització de passatges expressius i de gran complexitat tècnica del clarinet i també les cites d’altres autors com Mozart, Mahler o...

  28,00 €
 • 35,00 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Paper

  Aquesta obra parteix de diverses imatges del món romà clàssic y està estructurada en forma de poema simfònic en cinc episodis breus.

  35,00 €
 • 31,20 €

  Autor: Serra, Joaquim

  Edició: Paper

  L’obra és, com el seu títol indica, un poema romàntic que comença amb ànim apassionat i una melodia llarga i ampla plena d’expressivitat. El piano no hi té un paper solista, malgrat que en ocasions les seves intervencions són molt destacades. La part central de l’obra està formada per quatre intervencions solistes del violí, el clarinet, la flauta i el...

  31,20 €
 • 37,50 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Paper

  El Divertiment per a orquestra de jazz, descrit per l’autor com “Ballet en quatre temps breus per a Jazz Simfònic”, és un ballet amb guió del propi Ricard Lamote de Grignon que mai no es va arribar a estrenar.

  37,50 €
 • 26,00 €

  Autor: Puertas, David

  Edició: Paper

  Al Divertiment de Nadal per a orquestra de corda hi trobareu Les dotze van tocant, La Mare de Déu, Ara ve Nadal, Sant Josep i la Mare de Déu i El timbaler.

  26,00 €
 • 36,50 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Paper

  A l'obra Barcelona Revisited, la idea de moviment, de desplaçament, recorre tota la partitura i aquest desplaçament cap endavant és l’origen del material musical i de les seves transformacions.

  36,50 €
 • 40,00 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Paper

  L’any 1997, Taverna Bech aconsegueix un petit estudi que li raporta un volgut aïllament per tal de poder compondre amb intimitat on s’envolta els objectes més preuats de la seva infantesa. Aquesta placidesa l’aboca a la composició de la Barocke Partita, entre d’altres obres, amb la voluntat que esdevingui el Concert de Brandemburg del segle XX.

  40,00 €
 • 30,70 €

  Autor: Oltra, Manuel

  Edició: Paper

  El treball cambrístic és exquisit i, malgrat que a priori pugui semblar estrany, fins i tot la veu està tractada com un instrument més que Oltra fa entreteixir de forma natural amb els altres timbres.

  30,70 €
 • 20,80 €

  Autor: Ferrer, Enric

  Edició: Paper

  Va ser un encàrrec del fagotista Vasil Nikolov. És un concert, d’una certa austeritat i intimisme, i al mateix temps permet al fagot desplegar-hi les seves capacitats captivadores i màgiques. Vasil Nikolov amb l’Orquestra Simfònica de Radio Sofia i sota la direcció de l’autor l’ha enregistrat en el CD que apareixerà properament.

  20,80 €
 • 32,50 €

  Autor: Puértolas, Pere J.

  Edició: Paper

  El Concert per a Percussió i Banda Simfònica de Pere J. Puértolas manté una estructura de concert clàssic; d'altra banda, és un concert molt complex que necessita un domini absolut de la percussió en tots els aspectes.

  32,50 €
Mostrant 61 - 72 de 76 elements