Barcelona revisited Ampliar

Barcelona revisited

E562

Nou producte

A l'obra Barcelona Revisited, la idea de moviment, de desplaçament, recorre tota la partitura i aquest desplaçament cap endavant és l’origen del material musical i de les seves transformacions.

Més detalls

36,50 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Subtítols / Parts Per a clarinet Sib solista i conjunt instrumental
  Instruments Clarinetto Bb solo-Ob.Fg.Tbne.-pno.-str.
  Pàgines 124
  Durada 15 min.
  Contingut Partitura + Part solista
  Observacions Les particel·les d’orquestra estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial. info@clivis.cat
  Orquestres si
  Edició Paper

  Entre els anys 2005 i 2006, quinze anys després de composar dos concerts per a clarinet i orquestra (1989 i 1990), Jesús Rodríguez Picó va tornar a escriure dues obres per a clarinet solista, però aquest cop acompanyat d’un conjunt més reduït: un Concertino per a clarinet i cordes i l’obra que presentem aquí, Barcelona Revisited per a clarinet solista, oboè, fagot, trombó, piano i corda.
  Cal recordar que Rodríguez Picó és clarinetista de formació, com també ho és el compositor nordamericà John Adams, per aquest motiu la formació requerida a Barcelona Revisited és molt similar a la que va utilitzar Adams en l’obra Gnarly Buttons de 1996, per a clarinet i grup instrumental. No només es fa l’ullet a l’obra d’Adams, sinó que també hi ha elements relacionats amb la música per a clarinet del compositor clàssic alemany Carl Maria von Weber.
  L’obra Barcelona Revisited sorgeix d’un text del poeta portuguès Fernando Pessoa contingut als Poemas de Álvaro de Campos. Un d’aquests poemes porta per títol Lisbon Revisited i conté la frase que encapçala la partitura: “Ao volante do Chevrolet pela estrada de sintra”. La idea de moviment, de desplaçament, recorre tota la partitura i aquest desplaçament cap endavant és l’origen del material musical i de les seves transformacions.

9 productes més a la mateixa categoria: