Música simfònica Hi ha 90 productes.

  • 0,00 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Paper

    La Fantasia recull alguns dels temes de l’òpera El viatge de Marlow, fonamentalment el tema del viatge que apareix a l’inici de l’obra i que és el tema principal. A partir d’aquest motiu en sorgeixen d’altres que fan referència al paisatge de tenebres, a la selva, o als personatges grotescos que sobreviuen en aquest entorn inhòspit.

    0,00 €
  • 20,00 €

    Autor: Puértolas, Pere J.

    Edició: Paper

    És una peça per a orquestra de metalls i percussió, fruit de l’encàrrec per a l’acte de presentació de la candidatura de Barcelona com a capital cultural europea per al 2001. El caràcter de l’obra que està estructurat en cinc moviments breus i contrastats, relacionats amb les arts i la cultura de la capital catalana.

    20,00 €
  • 80,50 €

    Autor: Pedrell, Felip

    Edició: Paper

    La primera versió d'aquestes escenes simfòniques fou escrita a París, l'any 1877, amb el títol de La Veu de las Montanyes. Pedrell, home de caràcter impetuós, compongué i instrumentà l'obra en només sis dies.  Cadascuna de les parts de les escenes anava encapçalada per uns versos de Víctor Balaguer.

    80,50 €
  • 43,00 €

    Autor: Lamote de Grignon, Joan

    Edició: Paper

    L’Scherzo sobre un tema popular (1897) és la primera obra orquestral important del compositor. Va ser revisada i reorquestrada per ell mateix el 1910 i transcrita per a banda uns anys més tard. Aquí presentem l’adaptació actualitzada per a banda.

    43,00 €
  • 35,00 €

    Autor: Ros Marbá, Antoni

    Edició: Paper

    El Divertimento concertante en Fa és una obra fresca, alegre, amb fortes dosis de bon humor i, contra el que es podria pensar d’entrada, d’una dificultat notable

    35,00 €
  • 20,80 €

    Autor: Guinjoan, Joan

    Edició: Paper

    Va ser compost l’any 1963 i va guanyar el Premi de Composició de l’Schola Cantorum de París. Es tracta d’una obra primerenca d’escriptura pianística molt brillant; però el que enllaça aquest concert amb la resta d’obres de Guinjoan és un dels seus elements més rellevants, el ritme.

    20,80 €
Mostrant 85 - 90 de 90 elements