Barocke Partita Ampliar

Barocke Partita

E487

Nou producte

L’any 1997, Taverna Bech aconsegueix un petit estudi que li raporta un volgut aïllament per tal de poder compondre amb intimitat on s’envolta els objectes més preuats de la seva infantesa. Aquesta placidesa l’aboca a la composició de la Barocke Partita, entre d’altres obres, amb la voluntat que esdevingui el Concert de Brandemburg del segle XX.

Més detalls

40,00 € amb impostos

Edició: Paper

    Època S. XX
    Subtítols / Parts 1.Intrata - 2.Fughetta - 3.Intermezzo (piano solo) - 4.Canzonetta - 5.Invenzione
    Instruments pno.-1111-1100-str.
    Pàgines 96
    Durada 19 min.
    Contingut Partitura
    Observacions Les particel·les estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial (info@clivis.cat).
    Orquestres si
    Edició Paper

    L’any 1997, Taverna Bech aconsegueix un petit estudi que li raporta un volgut aïllament per tal de poder compondre amb intimitat on s’envolta els objectes més preuats de la seva infantesa entre els quals hi ha el piano de cua Chassaigne heretat de Francesc Alió.
    Aquesta placidesa l’aboca a la composició de la Barocke Partita, entre d’altres obres, amb la voluntat que esdevingui el Concert de Brandemburg del segle XX.
    L’obra s’inicia amb dos fragments densos –Intrata i Fughetta- que duen a un seductor Intermezzo confiat només al piano que retorna a la música del conjunt instrumental amb una Canzonetta molt ben treballada on apareixen esquinçalls de la cançó tradicional La filla del marxant. Aquest moviment juntament amb la Invenzione final creen una atmosfera subjugant de la qual un no voldria sortir, tan plena com està de suggeriments, emocions i evocacions que formen un veritable clos privat.
    L’obra s’estrenà a Saragossa i poc després a Barcelona a càrrec del Grupo Enigma sota la direcció del mestre Juan José Olives.


    Extret del volum 12è de la Col·lecció Compositors Catalans a càrrec de Jordi Maluquer en la part biogràfica; conté una anàlisi detallada d’aquesta obra a càrrec de J.Lluís Guzman.

9 productes més a la mateixa categoria: