Concerto for Violin & Orchestra Ampliar

Concerto for Violin & Orchestra (red.Piano)

E764

Bozzo, David Autor:
Bozzo, David

Nou producte

El primer i el darrer moviments d'aquest Concerto de David Bozzo es construeixen sobre el mateix material temàtic i amb un estructura formal similar, escenificant d’aquesta manera la llar des d’on se surt i la mateixa llar on es retorna.

Més detalls

22,50 € amb impostos

Edició: Paper

  Època Segle XX
  Subtítols / Parts I.Andante - II.Adagio - III.Scherzo - IV.Cadenza - V.Andante
  Instruments vl.pno.
  Pàgines 40
  Durada 15 min.
  Contingut Partitura i particel·la
  ISMN 979-0-3502-1044-0
  Observacions Trobareu la versió per a orquestra i piano amb la referència E763
  Edició Paper

  El Concert per a Violí és un encàrrec que em va fer el violinista Francisco Jimeno l’any 2012. El vaig començar poc temps després i el fi nalitzava el novembre del 2013.
  Com en un viatge, on el punt de partida és el mateix lloc on un retorna; d’aquesta forma, el primer i el darrer moviments de l’obra es construeixen sobre el mateix material temàtic i amb un estructura formal similar, escenificant d’aquesta manera la llar des d’on se surt i la mateixa llar on es retorna.
  Els moviments central, Adagio i Scherzo, es poden entendre com dues etapes d’aquest viatge amb dos paisatges molt diferents entre sí. L’Adagio és un moviment bucòlic on la bellesa romàntica explota a l’oïda de l’oient i l’Scherzo contrasta amb l’anterior.
  La Cadenza del concert és la unió de tot. És el punt on tots els moviments confl ueixen, on el record del passat s’uneix al retorn a la llar.
  Aquest concert està dedicat a qui el va encarregar, el violinista Francisco Jimeno, que no és tan sols un excel·lent company de treball sinó també un bon amic.


  David Bozzo

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

11 productes més a la mateixa categoria: