Cinc duos concertants 1-2-3 (Vl.Pno) Ampliar

Cinc duos concertants 1-2-3 (Vl.Pno)

E594

Nou producte

Obres breus però intenses i expressives que transiten per diferents aires, tempos i ritmes.

Més detalls

20,80 € amb impostos

Edició: Paper

    Època S. XX
    Subtítols / Parts Dúos 1-2 i 3
    Instruments Vl.Pno.
    Pàgines 56
    Contingut Partitura+ partichela
    Edició Paper

    Per la seva condició d’instrumentista de corda, Francisco Fleta Polo sempre ha estimat de forma especial els instruments d’aquesta família i la major part de les seves obres els tenen com a protagonistes. En els darrers anys, sobre tot des del 2005, Fleta ha composat una sèrie de duets concertants per a instruments de corda i piano: cinc per a violí, cinc per a viola, cinc per a violoncel i un (en dos moviments) per a contrabaix.

    Teniu a les mans el primer volum de l’edició dels Cinc duets concertants per a violí i piano, que inclou els tres primers de la sèrie. Es tracta d’obres breus però intenses, expressives i idiomàtiques -l’autor és bon coneixedor de l’instrument per al que escriu i en sap explotar les possibilitats de manera gens forçada- que transiten per diferents aires, tempos i ritmes.

    El primer duo és un moviment Moderato on la línia melòdica presenta tan intervals molt amples com fragments rítmics molt marcats; el segon duo és un tema amb quatre variacions (un altre dels gèneres molt freqüent en les obres de Fleta) i el tercer duo presenta dos moviments amb un aire de dansa. El primer està dedicat al seus fills, els violinistes Andrés i Luís i la pianista Isabel mentre que el segon duo està dedicat al seu deixeble Vicente Garrido.

     

    David Puertas

11 productes més a la mateixa categoria: