Concerto for Violin & Orchestra Ampliar

Concerto for Violin & Orchestra

DE763

Bozzo, David Autor:
Bozzo, David

El primer i el darrer moviments d'aquest Concerto de David Bozzo es construeixen sobre el mateix material temàtic i amb un estructura formal similar, escenificant d’aquesta manera la llar des d’on se surt i la mateixa llar on es retorna.

Més detalls

21,78 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts I.Andante - II.Adagio - III.Scherzo - IV.Cadenza - V.Andante
  Instruments 2*232-3200-timp.2perc.pno.-string
  Pàgines 64
  Durada 15 min.
  Contingut partitura
  Observacions Trobareu la versió per a violí i piano amb la referència E764
  Preu edició impresa 31,20€
  Orquestres si
  Edició Digital

  El Concert per a Violí és un encàrrec que em va fer el violinista Francisco Jimeno l’any 2012. El vaig començar poc temps després i el fi nalitzava el novembre del 2013.
  Com en un viatge, on el punt de partida és el mateix lloc on un retorna; d’aquesta forma, el primer i el darrer moviments de l’obra es construeixen sobre el mateix material temàtic i amb un estructura formal similar, escenificant d’aquesta manera la llar des d’on se surt i la mateixa llar on es retorna.
  Els moviments central, Adagio i Scherzo, es poden entendre com dues etapes d’aquest viatge amb dos paisatges molt diferents entre sí. L’Adagio és un moviment bucòlic on la bellesa romàntica explota a l’oïda de l’oient i l’Scherzo contrasta amb l’anterior.
  La Cadenza del concert és la unió de tot. És el punt on tots els moviments confl ueixen, on el record del passat s’uneix al retorn a la llar.
  Aquest concert està dedicat a qui el va encarregar, el violinista Francisco Jimeno, que no és tan sols un excel·lent company de treball sinó també un bon amic.


  David Bozzo

Accesoris

16 productes més a la mateixa categoria: