Vine pluja Vol.2 Ampliar

Vine pluja Vol.2

E632

Nou producte

Aquests poemes tenen en comú el fet de parlar de coses senzilles que ens evoquen sentiments o sensacions de pau i de plenitud.

Més detalls

13,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Subtítols / Parts Pren amb les mans - Cançó de vent al rostre - Vine pluja - Tenien por de la nit - Amic vine - Et conec dintre meu.
  Instruments Veu, Piano
  Idioma del text català
  Pàgines 28
  Durada 13 min.
  Contingut Partitura
  Altres M. Corretja (poemes)
  Edició Paper

  Aquests poemes tenen en comú el fet de parlar de coses senzilles que ens evoquen sentiments o sensacions de pau i de plenitud que tots hem sentit alguna vegada com l’escalfor del sol, un instant de silenci, el vent a la cara, un raig de llum, l’inici de la primavera, etc. Són poemes de descoberta i alhora són, també, una invitació a deixar-se portar per les imatges i a intentar descobrir aquestes sensacions dins d’un mateix. En definitiva, els poemes ens parlen de sentir l’autèntica aventura de viure sense pors ni angoixes, intentant gaudir de cada pas i de cada instant.
  La música subratlla i amplifica la sensació d’alegria i de benestar i dóna a la poesia una dimensió més lúdica. La veu juga, recita, a estones s’enfila i s’allibera, però manté sempre la melodia, el ritme i un cert misteri, component essencial de tota obra artística.

30 productes més a la mateixa categoria: